10-те най-търсените места за покупка на апартаменти в Пловдив

Предлага се рядка възможност за закупуване на луксозни апартаменти в старият град на Пловдив.

Това, е едно от най-търсените места за покупка на апартаменти в Пловдив, според сайта за недвижими имоти www.kupinaemi.bg

продажба на апартаменти в пловдив


Апартаментите за продажба в старият град на Пловдив са над 30 имота, като повечето са с две стаи.

Какви са цените за покупка на апартаменти в Пловдив?

Както показва снимките уебсайта за имоти Купи-Наеми, и всички те имат фантастични характеристики на красива гледка, включително големи прозорци на терасите, които позволяват максимална естествена светлина.

За тези, които се интересуват от обявите за продажба на апартаменти в Пловдив, трябва да знаят, че цените там са значително по-високи от други части на Пловдив.

Те се продават за над 1000 евро на вкадрат.

Апартаментите са на по-ниски етажи, което гарантира и лесен достъп.

Апартаментите за покупка в статия град на Пловдив, разполага и със собствени гаражи.

Хората, които инвестираха в имоти в тази част и ги дават под наем, имат годишен доход от над 12 000 лв.
Продажбата на големи апартаменти – тези, които имат стаи с три легла (3BHK) и по-горе – са с огромен търст, тъй като хората продължават да работят от вкъщи (WFH) поради пандемията, използвайки част от къщите си като работни места. Продажбите на такива апартаменти са се увеличили с 19% през първото тримесечие на тази календарна година на годишна база, според Купи-наеми, компания за анализ на данни, фокусирана върху недвижими имоти.

Подходящи апартаменти в Пловдив за хоум офис:


Продажбата на големи апартаменти – тези, които имат стаи с три легла (3BHK) и по-големи – са настигнали в най-добрите градове на страната, тъй като хората продължават да работят от вкъщи (WFH) поради пандемията, използвайки част от къщите си като работни места. Продажбите на такива апартаменти са се увеличили с 19% през първото тримесечие на тази календарна година на годишна база, според, компания за анализ на данни, фокусирана върху недвижими имоти.
По-малко от 10 процента са непродадените апартаменти на зелено, които се строят в тарата част на град Пловдив.

Продажбите през тримесечието са били предимно на собственици-обитатели, които представляват 62% от всички продажби, което е двойно повече от 31% от 2021 г.

Докладите показват, че апартаментите с две и три спални са най-популярни за търсещите апартаменти в град Пловдив

През първото тримесечие 62 процента от продажбите са били на собственици на жилища, удвоявайки дела си от продажбите на национално ниво от 2016 г. насам.

„В момента сме на етап, в който търсенето е на път да надмине предлагането в национален мащаб, но истинската повратна точка за повишена активност от страна на клиентите ще дойде, когато скоростта на продажбите се увеличи на двата най-големи пазара в град Пловдив.

Ако планирате да закупите апартаменти в град Пловдив, направете добро проучване, преди покупката на апартамент, защото в различните квартали, цените са различни.
Преди да направите покупка, проверете дали в района има всичко от, което се нуждаете – градини за децата, болница и парко места, тъй като в този район те не са много.

Без значение в коя част на град Пловдив и селата в района ,търсите да закупите апартамент, разгледайте сайта на купи-наеми за актуалните цени на апартаменти в град Пловдив.